Pagina's

zondag 9 juni 2013

Verassing voor tinnen huwelijk

Ik beloof volgende week zullen er weer blogjes volgen met creatieve dingen. Maar ik kan het toch niet laten om te schrijven over de verassing die mijn geweldige man dit weekend voor mij had.

Komende donderdag 13 juni ben ik 10 jaar getrouwd met mijn grote liefde. Wij hebben al ruim 18 jaar een relatie. (26 mei 1995)
Ik had zelf bedacht dat het leuk zou zijn om donderdag gezellig met zijn viertjes een hapje te gaan eten en een bos bloemen had ik wel verwacht maar nee mijn man had andere plannen.

Zaterdagochtend kregen mijn meisjes en ik alle drie een mooie kaart. Op de kaarten voor de meiden stond geschreven: Ga maar snel je spullen pakken, jullie gaan uit logeren bij .......
Op mijn kaart stond: Ook jij slaapt vannacht niet thuis ga maar wat spulletjes pakken.
Heel geheimzinnig dus allemaal. Na wat spullen te hebben gepakt reden we naar het huis van mijn schoonzus waar de meisjes dus een nachtje gaan logeren.
Dat vinden ze geweldig, en neef (16) en nicht(13) hadden bedacht om er maar een slaapfeestje van te maken, met zijn vieren op zolder slapen dus...
Ik vind dit zelf zo speciaal dat die tieners het leuk vinden dat hun kleine nichtjes komen logeren, mijn meisjes zijn7 en 5 jaar oud.. Dus die hebben we daar met een gerust hart achter gelaten.

Nog had ik geen flauw idee waar de reis naar toe ging. Dit bleek uiteindelijk Antwerpen te zijn. Een geweldig leuke stad waar we heerlijk hebben gewinkeld en in het zonnetje op een terras hebben gegeten. Maar dit was nog niet alles. We zijn daarna naar het Sportpaleis gereden, waar Alicia Keys een concert gaf. En ik kan jullie vertellen " That girl is on fire".

Wat een stem, wat een klasse vrouw en wat een fantastische dansers.We zaten op rij 3. Met perfect zicht en geluid. Dit was echt de kers op de taart van een geweldig weekend. Dit kan ik natuurlijk donderdag nooit overtreffen, dus dat proberen we dan ook maar niet.5 opmerkingen:

 1. ow wat geweldig allemaal, wauw wat een verassing en gefeliciteerd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke verrassing heb je gekregen! En alvast gefeliciteerd (mocht ik het donderdag vergeten).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooo, jij hebt echt een topvent aan de haak geslagen hoor!
  Wat lief van hem dat hij dit allemaal geregeld heeft. Een heerlijk weekend waar je nog lang van kunt nagenieten ♥♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super hoor ,daar hou ik van zo , n vent moet je koesteren ik heb er ook zo een al 38 jaar. Lieve gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen